Overige video's

Zalm met venkel en spinazie

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 530 kcal
Koolhydraten 33 g
Eiwit 35 g
Vet
Waarvan verzadigd
26 g
10 g
Vezels 11 g
Zout 2,9 g

Bereiden

  1. Verhit de boter en bak hierin de venkel circa 7 minuten op een hoge stand. Voeg de tomaatjes toe en roer goed.
  2. Voeg de zalmfilets toe, zet de warmtebron lager en bak afgedekt circa 12 minuten. Neem de vis uit de pan, voeg de spinazie en basilicum toe en bak 2 minuten.
  3. Voeg het citroensap toe, leg de zalmfilets terug in de pan en verwarm nog 3 minuten.

Bereidingstip

Dit recept is lekker met pasta.

Voedingswaarde p.p.
Energie 530 kcal
Koolhydraten 33 g
Eiwit 35 g
Vet
Waarvan verzadigd
26 g
10 g
Vezels 11 g
Zout 2,9 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.