Overige video's

Zalm met limoen
Zalm met limoen
(1)

Zalm met limoen

Categorie hoofdgerecht
Personen 4 personen
Chef eenvoudig
Klok
Soortgelijke recepten
Voedingswaarde p.p.
Energie 360 kcal
Koolhydraten 10 g
Eiwit 30 g
Vet
Waarvan verzadigd
21 g
5 g

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 180ºC. Leg de zalmfilets naast elkaar in de ovenschaal.
  2. Halveer de limoen. Rasp de schil van 1/2 limoen en houd de rasp apart.
  3. Knijp de geraspte limoen uit boven de zalm en bestrijk de zalm met de woksaus. Laat even marineren.
  4. Bak de zalm 12-15 minuten in het midden van de oven. Snijd de overige 1/2 limoen in partjes.
  5. Bestrooi de zalm met de bosui en garneer met partjes limoen.
  6. Lekker met (kokos)rijst.

Bereidingstip

Vervang de woksaus teriyaki (honing) door woksaus hoisin.

Neem kabeljauw- of tiliapiafilet in plaats van zalm.

Voedingswaarde p.p.
Energie 360 kcal
Koolhydraten 10 g
Eiwit 30 g
Vet
Waarvan verzadigd
21 g
5 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.