Overige video's

Zalm met kruidige broodkorst

Wist je dat broodkruim ook lekker over de pasta is? Deze ‘pangrattato’ staat ook wel bekend als de ‘parmezaan voor de armen’. Bak het kruim krokant in olijfolie en strooi het vervolgens over de zalm heen.
Voedingswaarde p.p.
Energie 405 kcal
Koolhydraten 12 g
Eiwit 30 g
Vet
Waarvan verzadigd
26 g
11 g
Vezels 1 g
Zout 0,7 g
Print

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC. Verkruimel het brood in de keukenmachine. Meng het broodkruim met de citroenrasp, Parmezaanse kaas en peterselie.
  2. Verhit een droge, hete, ovenbestendige koekenpan op een hoge stand en leg de zalmfilets erin. Bak een paar minuten, tot er wat vet vrijkomt uit de vis en keer vervolgens om. Beleg de gebakken kant met het broodkruimmengsel. Gril de vis een paar minuten in de oven tot de vis gaar is en de topping goudbruin.
  3. Voeg de boter toe aan de pan en laat helemaal smelten. Besprenkel de vis met het citroensap en serveer direct. Lekker met komkommersalade en krieltjes.
Voedingswaarde p.p.
Energie 405 kcal
Koolhydraten 12 g
Eiwit 30 g
Vet
Waarvan verzadigd
26 g
11 g
Vezels 1 g
Zout 0,7 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.