Overige video's

Zalm met biet en dilleroom

4 eenvoudig klein gerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten Zalmfilet (166) Rucola (255)

Bereiden

  1. Meng de zure room met de dille en de knoflook. Breng op smaak met zout en peper.
  2. Bak in een gourmetpannetje stukjes zalmfilet rondom goudbruin en gaar. Garneer met wat rucola, een plakje biet en de dilleroom. Lekker met ciabatta.
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten Zalmfilet (166) Rucola (255)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Eduard 10-12-2019
Voorgerecht, snel klaar
Tip; rooster het brood nog even voor dat je de zalm op het brood legt