Overige video's

Zalm-makreelbonbon
Zalm-makreelbonbon
(7)

Zalm-makreelbonbon

Op zoek naar een lekker hapje met zalm? Ga dan voor een zalm bonbon gevuld met makreel, voor de echte visliefhebber. Deze snack kun je goed van tevoren klaarmaken.
Categorie hapje
Personen 4 personen
Chef gemiddeld
Klok
Soortgelijke recepten
Voedingswaarde p.p.
Energie 140 kcal
Koolhydraten 1 g
Eiwit 13 g
Vet
Waarvan verzadigd
10 g
3 g
Vezels 0 g
Zout 1,6 g
Hoofdingrediënten

Bereiden

  1. Snijd of pluk de makreelfilet fijn en meng met de zure room, sjalot, dille en citroenrasp. Breng op smaak met citroensap en peper.
  2. Leg de plakjes zalm op een snijplank. Schep met 2 lepels kleine hoopjes van de makreel in het midden van de zalm. Vouw de zalm aan alle kanten om de makreel en leg omgekeerd op een schaal. Serveer met een plukje dille en druppel nog wat citroensap erover. Lekker met toast.

Wijnadvies

Deze zalm-makreelbonbon combineert goed met een volle rijke Argentijnse Chardonnay, een echte borrelwijn!

Voedingswaarde p.p.
Energie 140 kcal
Koolhydraten 1 g
Eiwit 13 g
Vet
Waarvan verzadigd
10 g
3 g
Vezels 0 g
Zout 1,6 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.