Overige video's

Zalm in citroen-roomsaus met gebakken krieltjes

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 640 kcal
Koolhydraten 41 g
Eiwit 33 g
Vet
Waarvan verzadigd
36 g
14 g
Vezels 9 g
Zout 1,7 g

Bereiden

  1. Verhit de boter in een koekenpan en bak hierin de krieltjes in circa 15 minuten gaar en goudbruin. Schep regelmatig om.
  2. Verhit de olijfolie in een andere koekenpan en fruit hierin de sjalotten 2 minuten. Voeg de kookroom, het bouillonblokje, citroenrasp en -sap toe en breng aan de kook.
  3. Leg de zalm in de saus en laat circa 5 minuten garen op middelhoge stand. Keer halverwege.
  4. Kook intussen de sperziebonen in circa 8 minuten beetgaar. Serveer de zalm met de saus, krieltjes en sperziebonen.
Voedingswaarde p.p.
Energie 640 kcal
Koolhydraten 41 g
Eiwit 33 g
Vet
Waarvan verzadigd
36 g
14 g
Vezels 9 g
Zout 1,7 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.