Overige video's

Zalm in bietenmarinade

Waardering:
Waardeer:
Voedingswaarde p.p.
Energie 340 kcal
Koolhydraten 4 g
Eiwit 31 g
Vet
Waarvan verzadigd
22 g
4 g
Hoofdingrediënten
Print

Voorbereiden

Meng de bietenpuree, citroenrasp, zeezout en helft van de dille. Leg de zalm in een schaal en bedek met het bietenmengsel. Laat minimaal 6 uur (liefst een nacht) afgedekt marineren in de koelkast.

Bereiden

  1. Schep het bietenmengsel van de zalm en dep de vis droog met keukenpapier.
  2. Verhit een scheutje olijfolie in een koekenpan. Leg de zalm op de huidzijde in de pan en dek de pan af met aluminiumfolie. Bak de zalm in 8-10 minuten op een lage stand gaar.
  3. Serveer met de overige dille en partjes citroen.
Voedingswaarde p.p.
Energie 340 kcal
Koolhydraten 4 g
Eiwit 31 g
Vet
Waarvan verzadigd
22 g
4 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Geert van der Woude 05-03-2018
Als je in het bezit bent van een vaccum sealer ben je binnen een uur klaar met marineren