Overige video's

Zalm-garnalenspiesjes

Vis op een stokje! Ga eens voor de combinatie van dit recept met zalm en garnalen. Lekker uit de oven, maar kan natuurlijk ook op de barbecue! Serveer warm met een pittig sausje.
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten
Print

Bereiden

  1. Dep de garnalen goed droog met keukenpapier. Schud ze om met wat zout, chilipeper(vlokken) en olijfolie. Rijg 3 zalmblokjes om en om met 2 garnalen aan een spiesje (week houten spiesjes van tevoren in water).
  2. Verwarm de ovengrill voor. Gril de visspiesjes op een rooster onder de ovengrill in een paar minuten per kant gaar. Serveer warm met een pittig sausje.

Wijnadvies

Serveer bij deze spiesjes een lekkere frisse chardonnay.

Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.