Overige video's

Zachte wener tulband

Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 165°C. Klop de eieren met de suiker, de citroenrasp en een mespuntje zout stevig tot het mengsel de dikte van yoghurt heeft.
  2. Smelt de boter. Zeef de bloem en maizena en spatel door het eimengsel.
  3. Voeg direct daarna de gesmolten boter toe. Schep het beslag in de vorm en bak in het midden van de oven in 25-30 minuten gaar.
  4. Keer de tulband direct uit de oven om op een theedoek. Snijd de cake in plakken en besmeer met roomboter.

Bereidingstip

Bestrooi voor een feestelijk effect de tulband en het bord met poedersuiker.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.