Overige video's

Yorkshire pudding met cheddar en bieslook
Yorkshire pudding met cheddar en bieslook
(0)

Yorkshire pudding met cheddar en bieslook

Yorkshire pudding is een in de oven gebakken pannenkoekenbeslag waarin vaak geroosterd vlees of groente wordt gestopt. Deze variant van Yorkshire pudding is met cheddar en bieslook.
Categorie hapje, bijgerecht
Personen 4 personen
Chef gemiddeld
Klok
Soortgelijke recepten
Voedingswaarde p.p.
Energie 395 kcal
Koolhydraten 29 g
Eiwit 20 g
Vet
Waarvan verzadigd
22 g
9 g
Vezels 2 g
Zout 0,7 g

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 190°C. Giet een laagje zonnebloemolie in elke holte van de muffinvorm. Zet de bakvorm circa 15 minuten in de oven, tot de olie heel erg heet is.
  2. Meng intussen de melk, bloem en eieren met een garde tot een glad beslag. Roer de cheddar en bieslook erdoor. Giet het beslag in een maatbeker.
  3. Neem de muffinvorm heel voorzichtig uit de oven en giet elk vormpje tot driekwart vol met het beslag. Zet de muffinvorm weer 20-25 minuten in de oven tot de yorkshire puddings goudbruin zijn.
Voedingswaarde p.p.
Energie 395 kcal
Koolhydraten 29 g
Eiwit 20 g
Vet
Waarvan verzadigd
22 g
9 g
Vezels 2 g
Zout 0,7 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.