Overige video's

Yoghurtijs perzik-bosvruchten

8 eenvoudig nagerecht, tussendoortje
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Pureer de perziken met de suiker en de yoghurt.
  2. Vul de helft van de vormpjes (zonder stokje) met dit mengsel en zet circa 30 minuten in de diepvries.
  3. Leg op de perzikyoghurt een laagje diepvriesbosvruchten en vul de vormpjes af met de rest van de yoghurt.
  4. Zet de stokjes erin en zet de ijsjes weer in de diepvries.

Bereidingstip

Tik altijd even met de ijsvormpjes op het werkblad zodat luchtbellen kunnen ontsnappen.

Sluit de vormen met de deksels en de stokjes.

Voor het opeten: laat de ijsjes circa 5 minuten buiten de diepvries staan of dompel de onderkant van de vormpjes kort in heet water. Trek ze altijd voorzichtig aan het stokje uit de vormpjes.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.