Overige video's

Yoghurtijs met mangosprinkels

6 eenvoudig nagerecht, tussendoortje
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 190 kcal
Koolhydraten 41 g
Eiwit 3 g
Vet
Waarvan verzadigd
1 g
1 g
Hoofdingrediënten Mango (133) Yoghurt (123)

Bereiden

  1. Breng de suiker met 100 ml water al roerend aan de kook tot de suiker is opgelost. Laat afkoelen.
  2. Meng deze suikersiroop met de gepureerde mango's door de yoghurt en schep in de ijsvormpjes. Vries in.
  3. Trek de bevroren ijsjes voorzichtig uit de vormpjes en druk de helft van het ijs in een kommetje met sprinkels.

Bereidingstip

Tik altijd even met de ijsvormpjes op het werkblad zodat luchtbellen kunnen ontsnappen.

Sluit de vormen met de deksels en de stokjes.

Voor het opeten: laat de ijsjes circa 5 minuten buiten de diepvries staan of dompel de onderkant van de vormpjes kort in heet water. Trek ze altijd voorzichtig aan het stokje uit de vormpjes.

Voedingswaarde p.p.
Energie 190 kcal
Koolhydraten 41 g
Eiwit 3 g
Vet
Waarvan verzadigd
1 g
1 g
Hoofdingrediënten Mango (133) Yoghurt (123)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.