Overige video's

Yoghurtijs kersen-honing

8 eenvoudig nagerecht, tussendoortje
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Meng de kersen met de honing en het citroensap. Breng aan de kook, roer tot een stroperig geheel en laat afkoelen.
  2. Meng de yoghurt met de kersen losjes door elkaar zodat er strepen zichtbaar zijn. Vul de vormpjes en vries in.

Bereidingstip

Tik altijd even met de ijsvormpjes op het werkblad zodat luchtbellen kunnen ontsnappen.

Sluit de vormen met de deksels en de stokjes.

Voor het opeten: laat de ijsjes circa 5 minuten buiten de diepvries staan of dompel de onderkant van de vormpjes kort in heet water. Trek ze altijd voorzichtig aan het stokje uit de vormpjes.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.