Overige video's

Yoghurtijs frambozenswirl

8 eenvoudig nagerecht, tussendoortje
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 58 kcal
Koolhydraten 8 g
Eiwit 3 g
Vet
Waarvan verzadigd
1 g
1 g
Hoofdingrediënten Framboos (92) Yoghurt (120)

Bereiden

  1. Pureer de frambozen met de suiker en 2 eetlepels water. Wrijf het door een fijne zeef in een maatbeker.
  2. Vul de vormpjes tot de helft met (vanille)yoghurt. Giet er frambozensaus op en vul af met yoghurt.
  3. Haal van onder naar boven een ijslepel of stokje door het mengsel voor een marmereffect. Vries in.

Bereidingstip

Tik altijd even met de ijsvormpjes op het werkblad zodat luchtbellen kunnen ontsnappen.

Sluit de vormen met de deksels en de stokjes.

Voor het opeten: laat de ijsjes circa 5 minuten buiten de diepvries staan of dompel de onderkant van de vormpjes kort in heet water. Trek ze altijd voorzichtig aan het stokje uit de vormpjes.

Voedingswaarde p.p.
Energie 58 kcal
Koolhydraten 8 g
Eiwit 3 g
Vet
Waarvan verzadigd
1 g
1 g
Hoofdingrediënten Framboos (92) Yoghurt (120)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.