Overige video's

Yoghurtijs chocolade-vanille met bramen

Print

Bereiden

  1. Smelt de chocolade met de cacaopoeder, de slagroom en de schenkstroop of honing au bain-marie en roer goed.
  2. Laat de chocolade iets afkoelen en roer er 300 ml yoghurt door.
  3. Meng in een andere kom 300 ml yoghurt met de vanille-aroma en dee basterdsuiker.
  4. Schep 2 eetlepels van dit mengsel in de vormpjes. Leg er een laagje bramen op, vul af met de chocolade-yoghurt en vries in.

Bereidingstip

Tik altijd even met de ijsvormpjes op het werkblad zodat luchtbellen kunnen ontsnappen.

Sluit de vormen met de deksels en de stokjes.

Voor het opeten: laat de ijsjes circa 5 minuten buiten de diepvries staan of dompel de onderkant van de vormpjes kort in heet water. Trek ze altijd voorzichtig aan het stokje uit de vormpjes.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.