Overige video's

Yoghurtijs banaan-kokos

8 eenvoudig nagerecht, tussendoortje
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Leg de plakjes bananen circa 30 minuten in de diepvries.
  2. Pureer ze met de yoghurt en de honing tot een dik, romig mengsel.
  3. Schep er de chocolade doorheen.
  4. Vul de vormpjes ermee en vries in.
  5. Bestrooi de bevroren ijsjes voor het serveren met gemalen kokos.

Bereidingstip

Tik altijd even met de ijsvormpjes op het werkblad zodat luchtbellen kunnen ontsnappen.

Sluit de vormen met de deksels en de stokjes.

Voor het opeten: laat de ijsjes circa 5 minuten buiten de diepvries staan of dompel de onderkant van de vormpjes kort in heet water. Trek ze altijd voorzichtig aan het stokje uit de vormpjes.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.