Overige video's

Yoghurtijs abrikoos-kletskop

8 eenvoudig nagerecht, tussendoortje
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 145 kcal
Koolhydraten 24 g
Eiwit 4 g
Vet
Waarvan verzadigd
3 g
2 g
Hoofdingrediënten Yoghurt (123)

Bereiden

  1. Meng de yoghurt met de abrikozencompote of -jam.
  2. Schep de koekkruimels erdoor. Vul de vormpjes met dit mengsel en vries in.

Bereidingstip

Tik altijd even met de ijsvormpjes op het werkblad zodat luchtbellen kunnen ontsnappen.

Sluit de vormen met de deksels en de stokjes.

Voor het opeten: laat de ijsjes circa 5 minuten buiten de diepvries staan of dompel de onderkant van de vormpjes kort in heet water. Trek ze altijd voorzichtig aan het stokje uit de vormpjes.

Voedingswaarde p.p.
Energie 145 kcal
Koolhydraten 24 g
Eiwit 4 g
Vet
Waarvan verzadigd
3 g
2 g
Hoofdingrediënten Yoghurt (123)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.