Overige video's

Yoghurtijs aardbeien- chocolade

6 eenvoudig nagerecht, tussendoortje
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Meng de aardbeien met het sinaasappelsap door de yoghurt.
  2. Schep het mengsel in de ijsvormpjes en vries in.
  3. Smelt de chocolade 2 minuten op 800 Watt in de magnetron of au bainmarie.
  4. Haal de bevroren ijsjes uit de vormpjes en doop ze voor de helft in de gesmolten chocolade.

Bereidingstip

Tik altijd even met de ijsvorm- pjes op het werkblad zodat luchtbellen kunnen ontsnappen.

Sluit de vormen met de deksels en de stokjes.

Voor het opeten: laat de ijsjes circa 5 minuten buiten de diepvries staan of dompel de onderkant van de vormpjes kort in heet water. Trek ze altijd voorzichtig aan het stokje uit de vormpjes.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.