Overige video's

Yoghurtijs aardbei-vanille

8 eenvoudig nagerecht, tussendoortje
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Pureer de aardbeien met de suiker, het citroensap en een snufje zout.
  2. Schep van de vanilleyoghurt 2 eetlepels in elk vormpje.
  3. Vul aan met 2 eetlepels aardbeiensaus en ga door met laagjes scheppen tot de vormpjes vol zijn. Vries in.

Bereidingstip

Tik altijd even met de ijsvormpjes op het werkblad zodat luchtbellen kunnen ontsnappen.

Sluit de vormen met de deksels en de stokjes.

Voor het opeten: laat de ijsjes circa 5 minuten buiten de diepvries staan of dompel de onderkant van de vormpjes kort in heet water. Trek ze altijd voorzichtig aan het stokje uit de vormpjes.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.