Overige video's

Yoghurthangop met vanille en gedroogd fruit

4 gemiddeld nagerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 500 kcal
Koolhydraten 58 g
Eiwit 22 g
Vet
Waarvan verzadigd
17 g
11 g
Hoofdingrediënten Pruim (26)

Bereiden

  1. Maak een schone (thee)doek nat en wring goed uit. Leg de doek in een fijne zeef en zet deze bovenop een kom. Giet de yoghurt erin en dek af met een bord of deksel. Laat minimaal 6 uur uitlekken in de koelkast.
  2. Doe de stukjes fruit en citroenschil in een kom en giet de hete thee erop. Laat staan tot de thee is afgekoeld en het fruit zacht is geworden. Giet af en laat uitlekken.
  3. Schraap het het vanillemerg uit het stokje en meng met de poedersuiker.
  4. Schep de hangop vanuit de doek in een schaal. Roer de vanillesuiker goed door de hangop en verdeel de hangop over 4 schaaltjes. Schep het fruit erop en steek er een koekje in.
Voedingswaarde p.p.
Energie 500 kcal
Koolhydraten 58 g
Eiwit 22 g
Vet
Waarvan verzadigd
17 g
11 g
Hoofdingrediënten Pruim (26)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.