Overige video's

Yoghurt-bosvruchtentrifle

eenvoudig ontbijt, nagerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 205 kcal
Koolhydraten 35 g
Eiwit 5 g
Vet
Waarvan verzadigd
5 g
3 g

Bereiden

  1. Verdeel de koekkruimels over de glazen.
  2. Verdeel daarover een laagje bosvruchtenjam of bosvruchten. Giet er vanille yoghurt op.
  3. Rooster voor de topping muesli of cruesli in een droge hete koekenpan. Strooi dit als bovenste laag op de trifle.

Variatie

Maak een cranberrycoupe: rooster 2 eetlepels geschaafde amandelen in een droge hete koekenpan. Meng 400 g Griekse yoghurt met 1 eetlepel honing. Verdeel 4 eetlepels cranberrycompote over glazen. Giet de honingyoghurt erop en bestrooi met de geroosterde amandelen.

Voedingswaarde p.p.
Energie 205 kcal
Koolhydraten 35 g
Eiwit 5 g
Vet
Waarvan verzadigd
5 g
3 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.