wraps

Wraps met kip recepten

Lekker snel en makkelijk!

Als je graag kipwraps eet, weet je dat het een simpele maaltijd voor doordeweeks is. Lekker als lunch of diner en je kunt oneindig variëren. Wil je eens wat anders eten in je wrap met kip? Probeer een van deze recepten eens.

Wrap met kip maken

Er zijn verschillende manieren om kip wraps te maken, maar met dit makkelijke recept zit je altijd goed. Begin met het koken van de kip. Gebruik verse of diepvrieskipfilets en kook ze in een pan met wat olie en water. Breng op smaak met zout, peper en eventuele andere kruiden die je lekker vindt. Haal de kip uit de pan en snijd in dunne reepjes. Verhit ondertussen de wraps in de magnetron of in een droge koekenpan. Vul elke wrap met kip, groenten naar keuze (denk bijvoorbeeld aan sla, tomaat of paprika) en een beetje saus. Rol de wrap dicht en serveer warm.

Variëren met wraps met kip

wraps

Er zijn veel manieren om wraps met kip te maken, je kunt alle ingrediënten gebruiken die je lekker vindt. Ben je op zoek naar inspiratie? Je kunt gekruide kip gebruiken, maar ook krokante kip of kipfilet. Om de wrap wat meer vullend te maken, kun je rijst of quinoa toevoegen. Groente die je kunt gebruiken in een wrap met kip zijn: sla, tomaat, komkommer, avocado, rode kool. Wil je een gezonde wrap maken? Vervang de wrap dan door slabladeren. Hoe eet jij je wrap het liefst?

Recepten met wraps
Recepten met wraps

Lekker, snel en makkelijk!

Wraps recepten
De Mexicaanse keuken
De Mexicaanse keuken

Zin in nacho's of tortilla's?

Alle recepten