Overige video's

Wraps met spinazie, ham en mozzarella

Wraps zijn altijd een goed idee! Deze wraps met spinazie, ham en mozzarella vallen ook erg goed in de smaak bij kinderen! Bekijk het recept voor deze lekkere en snelle wraps hier.
Voedingswaarde p.p.
Energie 625 kcal
Koolhydraten 43 g
Eiwit 28 g
Vet
Waarvan verzadigd
37 g
11 g
Vezels 4 g
Zout 2,7 g
Print

Voorbereiden

Rooster de pijnboom­pitten in een droge, hete koekenpan en houd apart. Stoom de spinazie een paar minuten tot de blaadjes iets geslonken zijn of giet kokend water over spinazie in een groot vergiet. Laat de spinazie afkoelen in een kom, bestrooi met zout en peper en giet een beetje olijfolie erover. Verwarm de tortillawraps en verpak ze in aluminiumfolie.

Bereiden

  1. Bestrijk de wraps met de pesto en beleg ze met een plak ham. Verdeel de spinazie en mozzarella erover en bestrooi met de pijnboompitten. Rol de wraps stevig op en verpak ze deels in folie of bakpapier om uit de hand te kunnen eten.
Voedingswaarde p.p.
Energie 625 kcal
Koolhydraten 43 g
Eiwit 28 g
Vet
Waarvan verzadigd
37 g
11 g
Vezels 4 g
Zout 2,7 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.