Overige video's

Wraps met bonenchili en falafel

Voedingswaarde p.p.
Energie 855 kcal
Koolhydraten 106 g
Eiwit 31 g
Vet
Waarvan verzadigd
30 g
4 g
Vezels 19 g
Zout 4,1 g
Print

Bereiden

  1. Verhit 1 eetlepel olie en fruit hierin de ui circa 5 minuten op middelhoge stand. Voeg de helft van de knoflook en chilipoeder naar smaak toe en fruit nog een halve minuut mee.
  2. Schep de bonen en bosui erdoor en houd warm op de laagste stand. Schaaf de komkommer met de kaasschaaf in lange linten.
  3. Klop de kwark los met de rest van de knoflook, zout en peper. Schep de komkommerlinten erdoor.
  4. Verwarm de tortillawraps. Verhit de rest van de olie in een grote koekenpan en bak hierin de falafel rondom knapperig.
  5. Leg de warme tortilla's op een bord en verdeel wat bonenchili en falafel erover. Leg de avocado en komkommersalade erop en bestrooi royaal met de koriander.

Bereidingstip

Vervang chilipoeder in dit recept door paprikapoeder voor een wat minder scherpe smaak.

Serveer ook eens met hummus of baba ganoush (auberginespread) in plaats van avocado.

Voedingswaarde p.p.
Energie 855 kcal
Koolhydraten 106 g
Eiwit 31 g
Vet
Waarvan verzadigd
30 g
4 g
Vezels 19 g
Zout 4,1 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.