Overige video's

Wrappa bolognese
Wrappa bolognese
(0)

Wrappa bolognese

Een variatie op de klassieker spaghetti bolognese: wrappa bolognese! Probeer deze ingrediënten maar eens samen op een wrap. Met een beetje balsamicoazijn en Parmezaanse kaas geef je er toch nog dat Italiaanse tintje aan.
Categorie lunch, hoofdgerecht
Personen 4 personen
Chef eenvoudig
Klok
Soortgelijke recepten
Voedingswaarde p.p.
Energie 700 kcal
Koolhydraten 47 g
Eiwit 40 g
Vet
Waarvan verzadigd
38 g
14 g
Vezels 5 g
Zout 2,2 g

Bereiden

  1. Schep de tomaat, basilicum en knoflook door elkaar en breng op smaak met een paar druppels balsamico, 1 eetlepel olijfolie, zout en peper.
  2. Kneed het gehakt door met de Italiaanse kruiden, zout en peper. Verhit de overige olijfolie in een koekenpan en bak hierin de uien op middelhoge stand goudbruin. Voeg het gehakt toe en bak in een paar minuten rul.
  3. Verwarm de (volkoren) tortillawraps volgens de aanwijzingen op de verpakking en leg ze op borden. Verdeel het gehaktmengsel erover en schep de tomatensalsa erop. Bestrooi met de Parmezaanse kaas.

Voedingswaarde p.p.
Energie 700 kcal
Koolhydraten 47 g
Eiwit 40 g
Vet
Waarvan verzadigd
38 g
14 g
Vezels 5 g
Zout 2,2 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.