Overige video's

Wrap van de grill met gemarineerde biefstuk

4 gemiddeld voorgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Vermeng de olie met de chilipoeder, de paprikapoeder en zout en wentel hier de biefstuk in. Laat een half uur marineren.
  2. Gril de biefstuk aan beide kanten mooi bruin in circa 3 minuten per kant en snijd het vlees in brede repen.
  3. Bestrijk de tortilla's met olie en leg ze ook op het barbecuerooster. Gril ze aan beide kanten bruin en knapperig.
  4. Verdeel de biefstuk over de tortilla's, bestrooi met de rucola en verdeel de plakjes avocado erover.

Bereidingstip

Lekker met een lepel zure room.

Variatie

Ook lekker met speklapjes.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.