Overige video's

Wrap met spinazie, feta en tomaat

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 420 kcal
Koolhydraten 40 g
Eiwit 15 g
Vet
Waarvan verzadigd
21 g
7 g
Hoofdingrediënten Honing (623) Feta (164)

Bereiden

  1. Leg de tortilla's even in een warme oven of anti-aanbakpan zodat ze warm en soepel worden.
  2. Ontdooi de spinazie volgens de aanwijzing op de verpakking in de magnetron of in een pannetje. Druk in een zeef het vocht uit de spinazie.
  3. Roerbak de spinazie met de gehakte olijven in de olijfolie.
  4. Schep de honing, paprikapoeder, peper, zout en feta erdoor.
  5. Rooster de pijnboompitten in een droge hete koekenpan goudbruin.
  6. Verdeel de spinazievulling over de tortilla's. Vouw ze tot een puntvormig zakje. Serveer ze rechtop in glazen of in hoge bakjes en strooi de pijnboompitten over de vulling.
  7. Serveer met een tomatensalade.

Variatie

In plaats van gehakte olijven zijn gehakte gedroogde tomaten op olie ook heel lekker.

Wijnadvies

Bij deze wraps past een Elzasser Pinot Blanc, een witte Bourgogne of een niet te zware Chardonnay van elders, uit Zuid-Afrika bijvoorbeeld. (9-11ºC).

Voedingswaarde p.p.
Energie 420 kcal
Koolhydraten 40 g
Eiwit 15 g
Vet
Waarvan verzadigd
21 g
7 g
Hoofdingrediënten Honing (623) Feta (164)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.