Overige video's

Wrap met rosbief en sinaasappelsalsa

4 gemiddeld lunch, hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 465 kcal
Koolhydraten 51 g
Eiwit 17 g
Vet
Waarvan verzadigd
20 g
3 g

Bereiden

  1. Verwarm de tortilla's afgedekt 2 minuten op 800 Watt in de magnetron of in een hete koekenpan zodat ze wat soepeler worden.
  2. Bestrijk de tortilla's met de pindakaas en verdeel de chilisaus erover. Leg de plakken rosbief erop met daarop een pluk sla en de wortel.
  3. Rol strak op en snijd de wraps schuin doormidden.
  4. Snijd de schil dik van de sinaasappels. Snijd de partjes tussen de vliesjes uit en snijd deze in kleine stukjes.
  5. Meng alle ingrediënten voor de sinaasappelsalsa en serveer de wraps met de salsa.

Bereidingstip

Ook lekker als onderdeel van een lunch. In dat geval is dit gerecht voldoende voor 4 personen.

Voedingswaarde p.p.
Energie 465 kcal
Koolhydraten 51 g
Eiwit 17 g
Vet
Waarvan verzadigd
20 g
3 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.