Overige video's

Wrap met romige tomaat en roze garnalen

4 gemiddeld voorgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 330 kcal
Koolhydraten 41 g
Eiwit 16 g
Vet
Waarvan verzadigd
10 g
5 g

Bereiden

  1. Was en droog de tomaten en snijd ze in vieren. Verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes.
  2. Vermeng de tomaten met de knoflook, de bosui, de koriander en de zure room en breng op smaak met zout en chilipoeder.
  3. Verwarm de tortilla's in de oven of koekenpan en beleg ze met een blaadje sla.
  4. Verdeel de tomatenroom en garnalen erover en maal er nog wat peper over. Vouw of rol dicht of leg ze plat op een bord. Serveer direct.

Variatie

U kunt ook pitabroodjes of pizza beleggen met deze topping.

Wijnadvies

Vanwege de tomaat een typisch Sauvignon Blanc-gerecht. Keuze te over: Jean Sablenay, Berg Schaduw, Qué Mas of Indomita bijvoorbeeld.

Voedingswaarde p.p.
Energie 330 kcal
Koolhydraten 41 g
Eiwit 16 g
Vet
Waarvan verzadigd
10 g
5 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.