Overige video's

Wortelstamppot met snelle hachee
Wortelstamppot met snelle hachee
(11)

Wortelstamppot met snelle hachee

Hachee staat erom bekend dat het heel lang de tijd nodig heeft om te stoven en te pruttelen. Deze snelle hachee niet! In 40 minuten staat dit gerecht op tafel. Heerlijk met wortelstamppot en zilveruitjes.
Categorie hoofdgerecht
Personen 4 personen
Chef gemiddeld
Klok
Soortgelijke recepten
Voedingswaarde p.p.
Energie 545 kcal
Koolhydraten 36 g
Eiwit 29 g
Vet
Waarvan verzadigd
30 g
12 g
Vezels 9 g
Zout 1,6 g
Hoofdingrediënten

Bereiden

  1. Verhit de olie in een hapjespan en fruit hierin de uien minimaal 5 minuten, tot ze zacht en goudbruin zijn. Voeg het gehakt en de tomatenpuree toe en roerbak in enkele minuten rul.
  2. Bestrooi met de bloem en bak kort mee. Blus af met de azijn en bouillon en breng al roerend aan de kook. Voeg de kruidnagels en laurier toe en laat afgedekt op de laagste stand minimaal 30 minuten stoven.
  3. Kook intussen de aardappels en winterpeen samen in een pan in circa 20 minuten gaar in water met zout. Giet af en schep terug in de pan. Voeg de boter toe en stamp tot een grove puree. Breng op smaak met zout en peper en serveer met de hachee. Lekker met grove mosterd en zilveruitjes.
Voedingswaarde p.p.
Energie 545 kcal
Koolhydraten 36 g
Eiwit 29 g
Vet
Waarvan verzadigd
30 g
12 g
Vezels 9 g
Zout 1,6 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.