Overige video's

Wortelcake met kokos

Voedingswaarde p.p.
Energie 580 kcal
Koolhydraten 75 g
Eiwit 7 g
Vet
Waarvan verzadigd
28 g
19 g
Vezels 3 g
Zout 0,1 g
Print

Bereiden

  1. Verhit 700 ml water met 300 gram suiker tot de suiker is opgelost. Voeg de winterpeen toe en kook circa 30 minuten.
  2. Verwarm de oven voor op 175ºC. Klop de boter met de overige suiker luchtig.
  3. Voeg al kloppend een voor een de eieren toe. Voeg de limoenrasp, bloem, bakpoeder en kokos toe en klop kort tot een glad beslag.
  4. Neem de wortels uit de siroop en leg ze met de gesneden kant op de bodem van de vorm. Giet het beslag erover en strijk glad met een spatel.
  5. Bak de cake in de oven in circa 50 minuten goudbruin en gaar. Laat de cake iets afkoelen, keer om en bestrooi met kokos.
Voedingswaarde p.p.
Energie 580 kcal
Koolhydraten 75 g
Eiwit 7 g
Vet
Waarvan verzadigd
28 g
19 g
Vezels 3 g
Zout 0,1 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.