Overige video's

Wortel-venkelsoep met tortellini

4 eenvoudig lunch, hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Meng 3 eetlepels olijfolie met de pesto en zet apart.
  2. Verhit de rest van de olijfolie in een soeppan en roerbak hierin de venkel, bleekselderij, winterwortel, bosui en Italiaanse kruiden 3-4 minuten.
  3. Giet de bouillon erbij en kook zachtjes met het deksel op de pan circa 10 minuten.
  4. Voeg de tortellini toe en kook zachtjes 7-8 minuten.
  5. Serveer de soep bestrooid met peterselie en besprenkeld met pesto-olie.
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

hennieenariet@kpnmail.nl 14-11-2017
Heerlijke soep. Erg handig om wat restjes overgebleven groentes in te verwerken. Paar stengels bleekselderij,,stukje winterpeen etc.Ik heb er wel een variatie op gemaakt. Geen tortellini erin maar kipgehaktballetjes.