Overige video's

Wortel met munt uit de oven

4 gemiddeld bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Kook de bospeen circa 5 minuten en giet af.
  2. Leg de bospeen in een braadslede. Meng de olijfolie, bruine basterdsuiker, knoflook, witte wijn of groentebouillon, balsamicoazijn en gehakte verse munt en verdeel dit over de worteltjes.
  3. Stoof 30-35 minuten in de oven of totdat de wortels zacht zijn. Lekker bij kip of vis.

Bereidingstip

Laat nog een klein stukje van het groen zitten voor een extra feestelijk accent.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.