Overige video's

Wortel-courgettetaartjes

4 gemiddeld voorgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 335 kcal
Koolhydraten 25 g
Eiwit 6 g
Vet
Waarvan verzadigd
23 g
9 g

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 180ºC.
  2. Schaaf de wortels en courgette met een dunschiller of kaasschaaf in linten.
  3. Duw de plakjes bladerdeeg in de taartvormpjes en prik met een vork gaatjes in de bodem. Snijd het overtollige deeg af. Bestrijk de binnenkant van de taartjes met de pesto.
  4. Rol de linten wortel en courgette op als kleine roosjes en druk deze roosjes in het bladerdeeg. Besmeer de roosjes met wat olijfolie bak de taartjes circa 25 minuten in de oven. Garneer met basilicum.

Bereidingstip

Leg bij dit recept extra een plak mozzarella op de met pesto bestreken taartbodems en leg daar de groenten op.

Wijnadvies

Huiswijn rosé.

Voedingswaarde p.p.
Energie 335 kcal
Koolhydraten 25 g
Eiwit 6 g
Vet
Waarvan verzadigd
23 g
9 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.