Overige video's

Wortel-bleekselderijsalade

4 eenvoudig lunch, voorgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Meng de ingrediënten voor de dressing. Meng de geraspte wortel met het citroensap.
  2. Verhit de zonnebloemolie in een koekenpan en rooster de hazelnoten lichtbruin. Schep ze uit de pan.
  3. Verdeel de sla, wortelrasp en bleekselderij over de borden. Besprenkel met de dressing en bestrooi met hazelnoten en bieslook.

Variatie

Vervang hazelnoten door pijnboompitten.Vervang bleekselderij door beetgaar gekookte roosjes broccoli.

Wijnadvies

Schenk bij zo'n frisse en lichte salade een frisse, droge witte wijn, een Vin de Pays des Côtes de Gascogne.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.