Overige video's

Wortel-amuse

12 gemiddeld amuse, voorgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Snijd de winterwortels in 12 stukken. Blancheer deze, giet ze af, spoel er koud water over en hol ze uit tot kleine ‘wortel-glaasjes'.
  2. Bak het sjalotje, de knoflook en fijngesneden wortel 8 minuten in de boter.
  3. Schenk de bouillon erbij en laat de soep 15 minuten zachtjes koken. Pureer de soep met de basilicum.
  4. Voeg zout en peper naar smaak toe. Serveer de soep in de ‘wortelglaasjes' en garneer met basilicum.
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.