Overige video's

Witvis in romige kappertjessaus

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 585 kcal
Koolhydraten 70 g
Eiwit 29 g
Vet
Waarvan verzadigd
19 g
9 g
Vezels 7 g
Zout 1 g

Bereiden

  1. Kook de rijst. Verhit intussen de olijfolie in een koekenpan en bak hierin de sjalotten met de azijn in circa 3 minuten zacht en licht goudbruin.
  2. Voeg de kookroom toe en breng kort aan de kook.
  3. Zet de warmtebron op middelhoge stand, leg de vis in de pan, voeg het citroensap en de kappertjes toe en laat 5 minuten pruttelen. Kook intussen de sperziebonen beetgaar.
  4. Keer de vis halverwege en breng op smaak met zout en peper. Serveer de rijst met de vis en sperziebonen. Bestrooi met de peterselie.
Voedingswaarde p.p.
Energie 585 kcal
Koolhydraten 70 g
Eiwit 29 g
Vet
Waarvan verzadigd
19 g
9 g
Vezels 7 g
Zout 1 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.