Overige video's

Wittechocoladetruffels met limoen en pistache

25 gemiddeld tussendoortje
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 135 kcal
Koolhydraten 10 g
Eiwit 2 g
Vet
Waarvan verzadigd
10 g
6 g
Vezels 0 g
Zout 0,1 g
Hoofdingrediënten Witte chocolade (103) Limoen (342)

Voorbereiden

Verwarm de boter met de slagroom in een steelpan en schenk over de chocolade. Roer tot de chocolade is gesmolten en goed met de slagroom is gemengd. Voeg de limoenrasp toe en laat afgedekt 2 uur opstijven in de koelkast.

Bereiden

  1. Maak met 2 theelepels kleine balletjes van de chocolade. Rooster de pistachenoten in een droge, hete koekenpan.
  2. Schep de nootjes op een bordje en rol de chocoladeballetjes erdoor.
Voedingswaarde p.p.
Energie 135 kcal
Koolhydraten 10 g
Eiwit 2 g
Vet
Waarvan verzadigd
10 g
6 g
Vezels 0 g
Zout 0,1 g
Hoofdingrediënten Witte chocolade (103) Limoen (342)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.