Overige video's

Wittechocoladebavarois met cranberrysaus

Waardering:
Waardeer:
Voedingswaarde p.p.
Energie 730 kcal
Koolhydraten 94 g
Eiwit 7 g
Vet
Waarvan verzadigd
34 g
21 g
Hoofdingrediënten
Print

Bereiden

  1. Week de gelatine in koud water. Smelt de chocolade met 50 ml slagroom au bain-marie of 1 minuut in de magnetron op 400 Watt.
  2. Klop de rest van de slagroom met de suiker stijf. Verwarm de likeur.
  3. Knijp de gelatine uit en los deze op in de likeur. Schep de likeur en de afgekoelde gesmolten chocolade door de vla. Spatel de slagroom erdoor.
  4. Spoel de vormpjes om met water en schep het chocolade-roommengsel erin. Laat de desserts minimaal 2 uur opstijven in de koelkast.
  5. Kook voor de saus de cranberry's met suiker en 125 ml water zachtjes 10 minuten. Pureer de cranberry's met de bessenjenever of crème de cassis en zet de saus in de koelkast.
  6. Stort de bavarois op borden. Schep de saus eromheen en garneer met munt of kerstchocolade.
Voedingswaarde p.p.
Energie 730 kcal
Koolhydraten 94 g
Eiwit 7 g
Vet
Waarvan verzadigd
34 g
21 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.