Overige video's

Wittebonensoep met knoflookbrood

4 eenvoudig lunch, voorgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 490 kcal
Koolhydraten 51 g
Eiwit 15 g
Vet
Waarvan verzadigd
23 g
4 g

Bereiden

  1. Roerbak de soepgroenten circa 3 minuten in een soeppan in 2 eetlepels van de olijfolie met de helft van de knoflook.
  2. Voeg de tomatenblokjes met sap en de bouillon, aangevuld met water volgens de aanwijzingen op de verpakking, toe en kook circa 5 minuten zachtjes.
  3. Meng de bonen en kruiden erdoor en verwarm zonder te koken. Meng de rest van de olie met de knoflook, bestrijk het brood ermee en serveer bij de soep.
Voedingswaarde p.p.
Energie 490 kcal
Koolhydraten 51 g
Eiwit 15 g
Vet
Waarvan verzadigd
23 g
4 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.