Overige video's

Witte-chocolademousse met sinaasappel

Waardering:
Waardeer:
Voedingswaarde p.p.
Energie 245 kcal
Koolhydraten 16 g
Eiwit 4 g
Vet
Waarvan verzadigd
18 g
11 g
Hoofdingrediënten
Print

Bereiden

  1. Vet de puddingvorm in.
  2. Laat de gelatine weken in ruim water.
  3. Smelt de chocolade au bain-marie.
  4. Verwarm de melk. Knijp de gelatine uit en laat oplossen in de melk. Klop dit met een garde door de chocolade.
  5. Klop de slagroom stijf met de suiker, likeur en sinaasappelschil. Schep de chocolade hier rustig doorheen.
  6. Klop de eiwitten stijf met een snufje zout en spatel voorzichtig door de chocoladeroom.
  7. Giet de mousse in de puddingvorm en laat afgedekt minimaal 4 uur opstijven in de koelkast.
  8. Zet de vorm heel kort in een laagje heet water en stort de mousse op een plat bord.
  9. Decoreer met gekonfijte sinaasappelschilletjes.
Voedingswaarde p.p.
Energie 245 kcal
Koolhydraten 16 g
Eiwit 4 g
Vet
Waarvan verzadigd
18 g
11 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.