Overige video's

Witte asperges met rauwe ham, ei en nieuwe aardappelen

2 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 625 kcal
Koolhydraten 55 g
Eiwit 39 g
Vet
Waarvan verzadigd
26 g
7 g
Hoofdingrediënten Witte asperge (43) Rauwe ham (127)

Bereiden

  1. Snijd het onderste houtachtige gedeelte van de asperges af. Zet de asperges rechtop met de kopjes naar boven in een smalle hoge pan en giet er water op tot aan de kopjes. Voeg wat zout toe.
  2. Zet de aardappelen op in ruim water met zout, kook ze gaar in circa 20 minuten en giet ze af.
  3. Kook tegelijkertijd de asperges in circa 20 minuten beetgaar en kook de eieren 5 minuten.
  4. Neem de asperges voorzichtig uit het kookvocht en leg ze op een schaal. Pel de eieren. Doe de aardappelen over in een schaal en besprenkel ze met truffelolie, de bieslook en versgemalen peper.
  5. Snijd de eieren in stukken en serveer ze met de ham bij de asperges en aardappelen.
Voedingswaarde p.p.
Energie 625 kcal
Koolhydraten 55 g
Eiwit 39 g
Vet
Waarvan verzadigd
26 g
7 g
Hoofdingrediënten Witte asperge (43) Rauwe ham (127)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.