Overige video's

Witlofstamppot met geitenkaas en spekjes

Voedingswaarde p.p.
Energie 460 kcal
Koolhydraten 33 g
Eiwit 22 g
Vet
Waarvan verzadigd
26 g
6 g
Print

Bereiden

  1. Kook de aardappels in water met zout in 20 minuten gaar.
  2. Snijd intussen eventueel de binnenste kern uit de witlofstronkjes en snijd het lof in smalle reepjes.
  3. Verwarm de melk. Giet de gare aardappels af en maak er met de melk, nootmuskaat, zout en peper een luchtige puree van.
  4. Schep de geitenkaas en witlofreepjes erdoor en houd even warm.
  5. Bak intussen in een droge hete koekenpan de spekblokjes krokant. Verdeel de spekjes voor het serveren over de stamppot.

Wijnadvies

Green Grüner Veltliner, Nava Real Verdejo of Bergschaduw Sauvignon Blanc.

Voedingswaarde p.p.
Energie 460 kcal
Koolhydraten 33 g
Eiwit 22 g
Vet
Waarvan verzadigd
26 g
6 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.