Overige video's

Witlofstamppot met appel en walnoten

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 345 kcal
Koolhydraten 52 g
Eiwit 9 g
Vet
Waarvan verzadigd
9 g
1 g
Hoofdingrediënten Witlof (75) Walnoot (202)

Bereiden

  1. Besprenkel de geraspte appel met citroensap. Kook de aardappelen in water met zout in ca. 20 minuten gaar.
  2. Verwijder de harde kern uit de struikjes witlof en snijd de groente in smalle reepjes.
  3. Maak van de gare aardappelen puree met melk, peper, zout, nootmuskaat en tijm.
  4. Meng de witlofreepjes met de appel en noten erdoor. Warm alles goed door.

Wijnadvies

Lekker en makkelijk: een Sauvignon de Touraine of een witte huiswijn.

Voedingswaarde p.p.
Energie 345 kcal
Koolhydraten 52 g
Eiwit 9 g
Vet
Waarvan verzadigd
9 g
1 g
Hoofdingrediënten Witlof (75) Walnoot (202)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.