Overige video's

Witlofsoep met blauwe kaas

4 eenvoudig lunch, voorgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g

Bereiden

  1. Fruit de ui en knoflook in de olijfolie. Bak het witlof en de aardappel circa 2 minuten mee.
  2. Voeg de kippenbouillon toe en laat circa 20 minuten pruttelen op middelhoge stand.
  3. Voeg de slagroom toe, pureer de soep met een staafmixer glad en breng op smaak met zout en peper.
  4. Verkruimel wat blauwe kaas in de soep en garneer met een blaadje wit- of roodlof met extra kaas.
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.