Overige video's

Witlofsalade met walnoten en blauwe kaas

4 eenvoudig lunch, voorgerecht, tussengerecht, bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Snijd eventueel de binnenste kern uit de witlofstronkjes en snijd het lof in schuine reepjes.
  2. Rooster de walnoten in een droge, hete koekenpan.
  3. Klop de ingrediënten voor de dressing door elkaar.
  4. Schep de dressing, de helft van de noten en de helft van de blauwe kaas door de witlofreepjes. Verdeel de plakjes peer erover en bestrooi met de rest van de noten en blauwe kaas.
  5. Lekker met stokbrood.

Variatie

Voeg gebakken spekblokjes of reepjes rauwe ham toe aan de salade.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.