Overige video's

Witlofsalade met blauwe kaas

4 eenvoudig lunch, voorgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Snijd eventueel de binnenste kern uit de witlofstronkjes en snijd het lof in schuine reepjes.
  2. Rooster de walnoten in een droge hete koekenpan.
  3. Meng alle ingrediënten voor de dressing. Voeg er de helft van de noten en de helft van de blauwe kaas aan toe.
  4. Schep de dressing door de witlofreepjes en verdeel steeds een bergje over 4 borden.
  5. Verdeel de plakjes peer erover en bestrooi met de rest van de noten en blauwe kaas. Lekker met stokbrood.

Bereidingstip

Voeg eens gebakken spekblokjes of reepjes rauwe ham toe aan de salade.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.