Overige video's

Witlofrolletjes met katenspek

4 eenvoudig bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Kook de stronkjes witlof in water met zout in 10 minuten beetgaar. Giet af, laat uitlekken en iets afkoelen.
  2. Snijd de stronkjes in de lengte door. Leg op de snijzijde van 4 helften een plakje mosterdkaas of belegen kaas. Leg de andere helften erop.
  3. Wikkel rond ieder witlofstronkje 2 plakjes katenspek. Zet het witlof naast elkaar in een ovenschaal en zet deze 20 minuten in het midden van de oven.
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.