Overige video's

Witlof met peppadew en amandel

12 eenvoudig hapje, amuse
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Haal 12 mooie blaadjes los van de witlof en leg op een schaal.
  2. Snijd de peppadews in stukjes en meng met de roomkaas.
  3. Schep op elk witlofblaadje wat peppadew, bestrooi met de gehakte amandelen en garneer met een plukje alfalfa.

Wijnadvies

Sauvignon blanc, zoals Jean Sablenay en Ana, combineert goed met groente. Ook Lizard Riesling bevindt zich in de vegahoek, evenals droge rosé van Sensas of de Huiswijn. Wat rood betreft is merlot de ware: Jean Sablenay, Cavendrim of House of Mandela.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.