Overige video's

Witlof met bietendip
Witlof met bietendip
(0)

Witlof met bietendip

Op zoek naar een gezonde snack voor bij de borrel? Ga dan voor deze witlof met bietendip! Een verantwoord tussendoortje tijdens het borrelmoment. De bietendip kun je ook gebruiken als smeersel op je brood.
Categorie hapje
Personen 4 personen
Chef gemiddeld
Klok
Soortgelijke recepten
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten

Bereiden

  1. Verhit de zonnebloemolie. Voeg de rode linzen toe en bak ze in 3 minuten op middelhoge tot hoge stand lichtbruin. Voeg de knoflook en 1⁄2 eetlepel sesamzaad toe en bak 2 minuten.
  2. Voeg 1-2 voorgekookte bietjes toe en bak 1 minuut. Pureer het mengsel glad met 1⁄4 bosje koriander en 1 eetlepel limoensap.
  3. Haal de blaadjes van het stronkje witlof voorzichtig los. Schep de bietendip in de witlofblaadjes. Bestrooi met 1⁄2 eetlepel sesam en 1⁄4 bosje fijngehakte koriander.

Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.